Groot feest! Ons bedrijf bestaat tien jaar en dit willen we vieren. Het organiseren van een groot feest is dan ook erg snel geregeld, nu nog een manier zien te vinden wat we kunnen geven aan ons team. Ons team bestaat uit een kleine 50 teamleden die zich dagelijks inzetten om alles zo goed mogelijk te laten lopen. Om een Wijn met eigen etiket te laten bedrukken en dit te geven weet ik het in ieder geval zeker dat het gebruikt wordt. Nu nog een bedrijf zien te vinden die ons hiermee kan helpen natuurlijk! 

10182_wine6_eigen_etiket

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken zag ik een tal van bedrijven waar ik kan bestellen, echter waren de kosten voor de aanschaf hiervan nogal aan de hoge kant waardoor ik verder ben gaan zoeken. Tijdens mijn laatste kans op het internet naar een heerlijke flesje wijn met eigen etiket van ons bedrijf kwam ik Maxilia tegen.

Hier is het namelijk mogelijk om diverse soorten wijn te laten bedrukken met het logo van het bedrijf!

Online te bestellen

Het gemak van het internet maakt het tevens waar dat je ook direct kan bestellen. Uploaden van het logo of wat je op het flesje wijn bedrukt wilt hebben maakt het waar dat het zo snel mogelijk wordt geproduceerd en vervolgens wordt bezorgd. Ik heb voor iedereen een soort wijn besteld zodat het een pracht wordt om te mogen geven! Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik het eindresultaat mag zien. image (1)