Keuken inspiratieTwee vrienden van mij hadden enkele maanden geleden een nieuw huis gekocht. Voorheen woonde zij samen in een appartement. Beide hadden zij de afgelopen jaren veel gespaard en dus waren zij instaat een nieuw huis te kopen. Ik was dan ook erg enthousiast voor hun. Vooral ook omdat zij al zo lang bij elkaar zijn en ik het hun gewoon gun. Omdat ik behoorlijk hecht ben met haar vroeg zij mij laatst op tips omtrent het inrichten van haar keuken. Ze had zelf al wel wat ideeën echter twijfelde ze wel nog. Het liefst wilde zij dan ook een kookeiland maar wist ze niet wat te doen met de rest. Ze was eigenlijk een beetje inspiratieloos. Vandaar dat ik samen met haar online ben gaan kijken om te zien of we daar iets konden vinden. Zodoende kwamen bij uit bij thestylebox.nl. Via deze website konden we genoeg keuken inspiratie op doen.

Veel goede ideeën

the stylebox

Wanneer je zelf naar de website The Stylebox gaat zul je zien dat je hier niks kunt kopen. Het is puur een website waar je inspiratie op kunt doen. Dit voor verschillende kamers in het huis. Natuurlijk zullen de meeste mensen deze site gebruiken voor de indeling van hun woonkamer. Ik moet dan ook zeggen dat hier zeer veel mooie foto’s van opstaan. Maar wij hadden dus keuken inspiratie nodig. Hiervan waren er ook meer als genoeg foto’s van te vinden. Voor de duidelijkheid zal ik enkele afbeeldingen toevoegen aan dit artikel zodat jullie deze met eigen ogen kunt bekijken. Maar natuurlijk kun je ook altijd naar de website gaan.