1

Deze week gaat het over Vingino. Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriendinnen gaan shoppen in de stad. We gingen op zoek naar een leuke kinderkleding als verjaardagscadeau voor mijn kleine neefje. Die heeft heel veel mooie merk kleding zijn moeder mijn zus houdt daar heel erg van! Om een verjaardag’s cadeau te vinden zijn we gaan winkelen,  aan het einde van de dag hadden we veel kledingwinkels gezien, maar nog niets kunnen kopen. Mijn neefje was die week daarna  al jarig, dus moest er snel ergens een leuke kleding gekocht worden. Ik ben daarom ‘s avonds lekker op de bank gaan zitten en op mijn tablet gaan surfen.

2

 Een top webshop!

Al vrij snel kwam ik op de website van Hemels terecht. Deze webwinkel biedt een groot assortiment kinderkleding, toen ik dat zag werd ik helemaal blij en wist ik zeker dat het helemaal goed zou gaan komen met mijn cadeau. Hier zat de ideale shirt zeker tussen. Je kunt de kindkleding zelf naar wens samenstellen en tevens laten bezorgen. Ik heb gekozen voor de Vingino shirt,  in de kleur grafietgrijs, dit past erg mooi bij mijn neefje. De bestelling en de betaling ging vlot, ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling!

3