Ik werk sinds drie maanden als manager bij een leuk restaurant in de binnenstad van Utrecht. Erg gezellig maar ook hard werken! Omdat ik een managersfunctie heb moet ik netjes gekleed. Toch is het erg belangrijk in de horeca om veilige kleding en schoenen te dragen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar nette werkschoenen die toch erg veilig zijn.

Webshop met leuke werkschoenen

Op het internet kwam ik op de webshop van Bowork terecht. Een grote webshop met ontzettend veel keuze. Gelukkig hebben ze hier ook speciale horecawerkschoenen en zag ik meteen een paar dat mij erg aansprak. Het gaat om werkschoenen van het merk Emma en het model is de Milano met een S3 en ESD normering. Het is een mooie zakenschoen die gemaakt is van volnerf leder. Ook de binnen voering is van leer. De schoenen zijn ontzettend veilig en bestemd tegen olie, benzine en zuur. De stalen neus zorgt voor extra veiligheid. Via de webshop kon ik de werkschoenen gemakkelijk en snel bestellen. De levering was gratis en ik had mijn pakketje al de volgende dag binnen, erg fijn! Verder vind ik het fijn dat ik 30 dagen bedenktijd heb. Dit is toch prettig omdat je nooit weet bij een online bestelling of ze goed passen en of het echt het model is dat je zoekt. Gelukkig zitten ze heerlijk en vind ik ze mooi bij mijn broek en blouse staan. Mijn complimenten voor de kwaliteit.

Bootshoppingcenters - Bowork

Ik ben nu heerlijk een paar dagen vrij met mijn vrouw en kinderen, en moet volgende week weer aan de slag. Dan ga ik werkschoenen direct dragen en ervaren hoe ze zitten na een hele dag werken. Ik ben erg benieuwd! Wat vinden jullie van het model dat ik gekozen heb?