Wist je dat het mogelijk is om een USB stick te bedrukken met een logo? Maxilia maakt het mogelijk om dit voor jou te realiseren! Hier worden aantrekkelijke kosten gehanteerd wat het mogelijk maakt dat een ieder hier een bestelling kan plaatsen. Mijn werkgever stuurt mij wel eens vaker naar de stad om iets te halen, al ben ik van mening dat ik liever via het internet shop. Online kan je wat dat betreft meer vinden als dat je in de stad gaat zoeken.

snel-usb-sicks-bedrukken-cat

Nu dat ik een nieuwe opdracht heb gekregen van mijn werkgever ben ik weer aan de slag gegaan. Hij wilde maar al te graag hebben dat er USB sticks komen welke bedrukt zijn met het logo van ons bedrijf. Ik wist natuurlijk meteen waar ik terecht kon om het te realiseren: Maxilia!

Online zoeken heeft succes

Vanaf het moment dat ik in het assortiment van Maxilia heb gekeken viel het direct op dat er genoeg te vinden is wat je kan laten bedrukken. Of dat je nou op zoek bent naar een relatiegeschenk om te overhandigen, of dat je graag het personeel iets wilt overhandigen. Hier in het assortiment zal je zeer zeker slagen!

usb-sticks-kleine-oplage-cat

Snelle levering

Vanaf 25 stuks is het mogelijk om een USB stick te bestellen en tevens te laten bezorgen op locatie. Wanneer je bij Maxilia een bestelling plaatst maken zij het mogelijk om deze bestelling binnen drie werkdagen te bezorgen. Het ligt er trouwens wel aan welke USB sticks je hier bestellen wilt!