Zodra de ontluikende lente zich aandoet, vind ik het heerlijk hier optimaal van te genieten. Vandaag een bijdrage van mijn kant die verband houdt met de tuinmeubelen die ik nog niet zo lang geleden heb besteld via Tuinmeubel.nl. Ik kan me voorstellen dat er nog mensen zijn die niet erg gewend zijn aan het doen van aankopen direct via het web. Deze zaak heeft een showroom in Eindhoven, met een oppervlakte van ruim 2500 meter, die je te allen tijde kunt bezichtigen. Ikzelf vond dat persoonlijk niet nodig, omdat ik de foto’s zeer helder vond en ik uit de omschrijving en de gebruikte materialen direct kon opmaken wat ik met deze set tuinmeubelen letterlijk en figuurlijk in huis haalde.

32

Tuinmeubels om decennia plezier van te hebben

Bovenstaande foto illustreert dat mooi, want dit is er een van de website zelf die ik gebruikt heb om een indruk te geven van hoe de set in je eigen tuin of op je eigen terras zou kunnen staan. Zoals je ziet is het een zeer luxe set – en ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat ie ook daadwerkelijk heerlijk zit. Ik ben wel van het comfort en aangezien ik het heerlijk vind met vrienden of buren uitgebreid te tafelen, ben ik erg blij dat ik hier ook daadwerkelijk urenlang in kan vertoeven.

30

De set is prachtig en voor een deel komt dat natuurlijk door het bijzondere ontwerp. Een ander deel is ontegenzeggelijk afkomstig van de materialen, die ook nog eens zeer duurzaam zijn. Zo is de tafel gemaakt van acaciahout, dat bekend staat om haar sterke karakter. De tafel is licht, hetgeen handig is in de tuin, maar tegelijkertijd zeer sterk van aard en geweerd tegen alle omstandigheden. De tuinmeubelen zijn vervaardigd uit wicker en textileen, beide eveneens bekend vanwege het niet alleen mooie maar ook duurzame karakter. Dit is een set waar je wel decennia mee kunt doen. Ik vind de vijfhonderd euro (met een reductie bovendien van nog eens achthonderd euro) die ik erin investeerde het dan ook voor de volle honderd procent waard!

32