Als ondernemer of onderneemster zijnde bekijkt u natuurlijk dagelijks de mogelijkheden om uw onderneming een positieve impuls te geven! Zodoende kwam ik op het idee om bedrijfskleding voor mijn personeel te gaan kopen. Corporate Fashion is tegenwoordig namelijk een must voor vrijwel alle ondernemingen. Wanneer uw personeel zich kleed volgens de laatste corporate fashion dan oogt uw personeel professioneel en zakelijk. Dit waren voor mij dan ook de voornaamste redenen om opzoek te gaan naar een geschikte aanbieder in modieuze bedrijfskleding. Zodoende ben ik het internet gaan bekijken want tegenwoordig is vrijwel alles te vinden via het internet. Uiteindelijk belandde ik via het internet dan ook op de website genaamd: Suitupnow.nl!

Op de website van deze aanbieder had ik de mogelijkheid om uit drie verschillende thema’s aan bedrijfskleding te kiezen. Zie hieronder de overige thema’s:

  1. Casual
  2. Formeel
  3. Hotel

Corporate Fashion

Goede service

Na het zien van het ruime aanbod nam ik het besluit om casual bedrijfskleding te bestellen bij deze aanbieder. Maar natuurlijk had ik wel een voorkeur betreft de kleuren en dergelijke. Vandaar dat ik contact ben gaan opnemen met Suit up Now. Tijdens contact vertelde ik wat mijn eisen waren en waar de kleding aan moest voldoen. Suit up Now antwoordde zeer positief en zodoende heb ik een bestelling geplaatst bij deze aanbieder. Over de service ben ik dan ook zeer lovend te spreken. Niet werden al mijn vragen netjes beantwoordt, maar drie werkdagen na het plaatsen van de bestelling werd mijn bestelling al aangeleverd. Dezelfde week was mijn personeel dus in voorzien van modieuze kwaliteit bedrijfskleding!

Wanneer u zoekende bent naar kwaliteit bedrijfskleding? bekijkt u dan eens de bovenstaande website!

Bedrijfskleding