The Body shopDeze maand moeten er veel cadeautjes gekocht worden. Aangezien mijn vrouw nogal van verzorgingsproducten houd, was ik opzoek naar verzorgingsproducten. Op internet stonden veel bedrijven die verzorgingsproducten verkochten. Een bedrijf viel enorm op en dat was The Body shop. Over dat bedrijf stonden veel goede recensies. Zo stond er dat ze een uitstekende service hebben en producten leveren van uitstekende kwaliteiten. Dat is precies waar ik naar opzoek was. 

 

Uitstekende website. ArganOil

De website was uitstekend ingericht. Alle denkbare wensen kwamen direct in beeld. Wat betreft de prijzen waren ze ook nog eens erg voordelig. Elk product had een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Persoonlijk vind ik dat erg belangrijk, dus top! Op een gegeven moment kwam ik terecht bij arganolie. Het is een olie die bestemt is voor je huid. Je krijgt dan geen droge huid en het stimuleert cel vernieuwingen. Ik wist zeker dat mijn vrouw dat erg lekker zou vinden.

Op de website had je de optie om online een bestelling te plaatsen. Ik heb daar toen direct gebruik van gemaakt. Het stond allemaal goed aangegeven en het betalen was goed beveiligd. Het fijne was ook dat je de mogelijkheid had om op verschillende manieren te betalen. Een klant als ik geeft dat veel vertrouwen. Het is daarom ook echt een aanrader om bij The Body shop je producten te kopen. Alles wat je van een bedrijf verlangt bij een aankoop komen ze na. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en producten van kwaliteit.