Ik was al een tijdje aan het denken over een nieuwe website dus ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat doet in SEO Den Bosch. Zo ben ik terecht gekomen bij PDK Marketing in Kaatsheuvel.

Ik ben nu al een aantal jaar klant bij hun en ben er echt erg tevreden over. Tot nu toe zijn er nog geen problemen geweest en kan ik goed met het team van PDK opschieten en samenwerken. Het team is erg aardig en eerlijk, ze zijn niet bang om te zeggen als iets niet lukt en geven ook hun eerlijke mening over bijv. veranderingen aan de site. Ze denken goed mee of een verandering wel verstandig is en wat de beste oplossing is als er een probleem is.

Eens in het halfjaar komt een van de medewerkers op een vrijblijvend gesprek om alles goed met je door te spreken. In deze gespreken word doorgenomen hoe de site er voor staat en welke dingen er misschien anders kunnen als het niet al te goed gaat. Tijdens de gesprekken word ook besproken van af waar de meesten mensen de website bezoeken maar ook hoe lang de gemiddelde sessie duur is. Deze informatie is erg handig aangezien je zo goed de punten kan zien waar je minder op scoort en hier dan op kan gaan letten.

Ik ben in ieder geval super tevreden over PDK Marketing en blijf zeker bij dit bedrijf voor mijn website. Zelf raad ik ze ook erg aan voor anderen mensen die een website nodig hebben.