Rouwbegeleiding is er in verschillende soorten. Niet alleen bij het overlijden van een dierbaar persoon, maar ook bij het verliezen van een baan, of een ander trauma, kan deze begeleiding goed van pas komen. Het Holistisch Centrum Brabant, Wilma ter Horst, kan je met dit soort verlies goed helpen. Door middel van meerdere sessie’s kan je dit verlies leren verwerken. In eerste instantie kan je ervoor kiezen om een gesprek aan te gaan. Dit is geheel vrijblijvend. Meteen ga je hier aan de slag. Als jij na een half uur denkt wat doe ik hier, dan kan je zonder betaling en verdere verplichtingen weg gaan.  Rouwbegeleiding

Bijzonder goed geholpen dankzij de rouwbegeleiding

Een tijd geleden ben ik het slachtoffer geworden van een overval. Nooit bij stil gestaan dat dit mij ook kan overkomen. Zo uit het niets werden mijn kostbare bezittingen midden op straat van mij afgenomen. De periode die erop volgden waren voor mij een hel. Ik durfde niet meer alleen de straat op. Was ik wel op straat dan keek ik alleen maar om mij heen, dat er geen enge figuren liepen. “s Avonds durfde ik helemaal niet meer de deur uit te gaan.

Omdat het van kwaad tot erger werd, heb ik hulp gezocht. Hierdoor kwam ik bij het Holistisch Centrum Brabant terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij hier thuis. Mijn verhaal werd aandachtig aangehoord en hiermee zijn wij aan de slag gegaan. Door middel van een paar sessies heb ik mijn angst overwonnen. Ik ben Wilma ter Horst dan ook zeer dankbaar dat zij mij zo goed heeft kunnen helpen. Rouwbegeleiding