3ebe7808fa06eeb7c4d7fb6a807bf078Op www.maxpolos.nl kon ik vinden wat ik zocht

Op www.maxpolos.nl kun je echt terecht voor alle kleuren en maten polo’s en t- shirts. Hiervoor ben ik op zoek gegaan voor het bedrijf dat ik nu al een tijd run en hiervoor een aantal polo’s heb besteld voor onze chauffeurs die gewoon herkenbaar moeten zijn zodra zij met een pakketje binnen stappen bij de klant. En daarom ben ik eens op zoek gegaan naar een goed adres hiervoor en al snel kwam ik op deze site www.maxpolos.nl terecht en ben ik eens gaan kijken hoe ik dit het beste kon laten maken. Gelukkig kon ik eerst een drukproef laten maken en hiermee beslissen of ik deze in 50 stuks zal gaan bestellen. Gelukkig deed deze proef al waar ik op hoopte en ik was dan ook meer dan tevreden en ben de bestelling gaan plaatsen. Inmiddels zijn de polo’s al een flink aantal malen gewassen en kan ik nu met zekerheid zeggen dat je hier echt kwaliteit kunt vinden waar je als bedrijf natuurlijk dagelijks voor wilt gaan en dit ook is terug te vinden in bedrijfskleding die je natuurlijk niet wilt blijven bestellen omdat deze zijn gekrompen of verkleurd. Daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn positieve reactie achter te laten op deze site omdat dit echt een absolute aanrader is. Neem daarom snel een kijkje want voor de prijs hoef je het dan ook echt niet te laten.