logo (17)De site van Lodger is een aanrader zei mijn vriendin. Wat is het toch geweldig als je tegelijkertijd zwanger bent met een goede vriendin. Wij schelen elkaar misschien vier weken dus er valt een hoop met elkaar te delen. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant van Lodger omdat ik hier een aantal erg leuke dingen op heb geshopt. Ik kan dan ook wel zeggen dat ik deze site een absolute aanrader vind voor vrouwen die echt leuke en fijne spullen nodig hebben voor je pas geboren kindje zoals draagdoek, wikkeldekens slaapzak  hydrofiele luiers en ga zo maar door. De Lodger draagdoek kan dan ook zeker een uitkomst zijn vooral in het geval van mij. Ik heb namelijk een hond en ik wandel natuurlijk erg graag met de hond en als ik dan mijn baby bij mij kan blijven dragen in die tijd is dat natuurlijk erg prettig. En al dit soort tips is natuurlijk ook leuk om te kunnen delen met mijn vriendin die ook voor haar kindje bij Lodger besteld heeft, wij hebben dan ook niet met alles dezelfde smaak en ook dat is natuurlijk leuk om over te kunnen discussiëren.