Tuinman

Tuinontwerp laten maken

 

Mijn man kwam een tijd geleden in aanraking met een hovenier Oisterwijk, omdat zij gemeenschappelijke vrienden hadden. Mijn man wist hoe graag ik onze tuin wilde laten vernieuwen. Hij heeft toen het een en ander aan hovenier Oisterwijk gevraagd, en zo kwam hij in contact met hoveniersbedrijf Van De Ven. De hoveniers die daar werken zijn de beste in onze omgeving en leveren echt vakwerk. Dat horen wij van veel mensen om ons heen. Ik wilde graag een nieuw tuinontwerp laten maken en dat natuurlijk ook laten aanleggen. Het interieur van ons huis verandert regelmatig, en ik heb het een en ander gelezen over hoe je een sfeervolle eenheid kunt creëren met huis en tuin! Door samen ideeën door te lopen met een aantal hoveniers, hebben wij een prachtig plan bedacht. Het tuinontwerp dat daaruit is gekomen zag er goed en nauwkeurig uit. Toen wilde ik natuurlijk meteen dat de hoveniers mijn tuin zouden aanpakken. Zo gezegd, zo gedaan!

Tuinman

Nieuwe lifestyle

Inmiddels is onze tuin al een aantal maanden een waar paradijs. De tuin lijkt ruimtelijker en heeft een mooie algehele stijl, die ook in ons huis terug komt. Nu het zo’n fijne plek is om te zijn, vind ik tuinieren ook een stuk leuker! Door de verandering van mijn omgeving, verandert mijn lifestyle ook. Dat is best leuk en interessant, want zo krijg ik er telkens nieuwe hobbies bij! Ik zal nooit kunnen doen wat de hoveniers kunnen, maar ik vermaak mij prima met mijn bloemen en planten!