MatrasLekker geslapen? Ik wel hoor, want ik heb nu sinds een week of drie een nieuw matras. Ik, nou ja, wij eigenlijk. Mijn man en ik hadden al een lange tijd last van rugklachten en ook vaak nekpijn. Ik had geen idee waar dat nu vandaan zou kunnen komen. Mijn man is een aantal keer naar de dokter geweest, maar zonder resultaat. Hij kreeg alleen maar zware pijnstillers, maar daar hebben wij, met name ik een ongelooflijke hekel aan. Het was dat mijn buurvrouw ineens zei dat het ook wel eens aan het matras zou kunnen liggen. Heel stom natuurlijk dat ik en mijn man daar niet eerder aan hadden gedacht. Ik ging voor een nieuw matras dus!

Matrassen 140 x 200 cm
Ik zocht op internet naar matras 140 x 200 cm. Al snel kwam ik op de website van perfectmatras.nl terecht. Het aanbod is er groot. Ik besloot een gokje te wagen en het matras te bestellen. Op de website staat aangegeven dat je als klant recht hebt op gratis verzending en ook nog eens gratis retour. Dat was wel de reden om het bij perfectmatras.nl te bestellen, want je wil natuurlijk wel eerst kijken hoe het matras bevalt. De service was erg goed. Ik had eerst even naar de kantenservice gebeld, omdat ik niet zeker wist welk matras ik het beste kon nemen. De mevrouw heeft mij vriendelijk en goed geholpen om een goede keus te maken.

Matras

Het matras was snel binnen. Ik en mijn man waren zo benieuwd dat we het meteen op bed hebben gelegd en er een middag dutje op hebben gedaan. Ik ben erg tevreden met ons nieuwe matras. En raar, maar waar, onze klachten verdwijnen ook langzaam maar zeker. Ik kan dus wel stellen dat ik een erg tevreden klant ben. Bedankt!