Met Minnetonka schoenen ben ik zeer tevreden

Ik heb mijzelf sinds vorig jaar verwent met het kopen van schoenen van het merk Minnetonka. Deze zitten mij zo prettig dat ik eigenlijk geen ander merk meer wil dan deze. Gelukkig kan ik op deze site uit een ruim assortiment kiezen als het gaat om Minnetonka en daarom ben ik dan ook niet verder gaan kijken en heb mijn bestelling op deze site geplaatst. De schoenen zijn net binnen en gaan ook zeker niet retour omdat deze weer boven verwachting zijn goedgekeurd. Ik heb een enkellaars en een instapper besteld van Minnetonka en deze kan ik bij elke outfit die ik heb prima combineren. Omdat ik begin van de middag had besteld had ik mijn bestelling de volgende dag al in huis. En dat noem ik nog eens een snelle levering. Het voldeed dan ook weer volledig allemaal aan mijn verwachtingen en ik ben ontzettend blij dat ik deze site heb gevonden. Ik vind het ook erg leuk om lekker de stad in te gaan om kleding te shoppen. Maar met schoenen kon ik niet altijd maar slagen. Maar met het ruime aanbod en de vele merken die ik hier vinden kan hoef ik daar dan ook absoluut niet meer bang voor te zijn. De enkellaars draag ik nu op dit moment en ik ben dan ook erg blij dat ik geen ander merk heb gekozen want dit is een schoen die ik zowel op mijn werk kan dragen als privé en ik hoef er dan ook niet meer aan te denken om de switchen van schoenen.