Omdat ik mijn hoesjes voor mijn iPhone wel een beetje beu was en het daarnaast ook niet erg praktisch was, ben ik op zoek gegaan naar een andere manier om mijn iPhone te beschermen tegen krassen. Op die manier kwam ik erachter dat er een enorm aanbod aan leuke iPhone stickers was. De keuze was dus snel gemaakt, dacht ik.

iPhone stickers vinden bleek het probleem niet. Wel het vinden van een passende sticker voor mijn merk. Het kostte heel wat zoekwerk om erachter te komen welke sticker wel of juist niet zou passen. Daarbij waren er grote verschillen in prijzen te vinden. Het leek erop alsof ik mijn doel moest gaan bijstellen.

Toch vond ik wat ik zocht. Via jullie. Het was eenvoudig erachter te komen welke sticker ik moest hebben voor mijn iPhone. Een keuze maken bleek minder eenvoudig, gewoonweg omdat er zoveel keuze was. Maar het is gelukt! Ondertussen is mijn iPhone weer helemaal krasbestendig en ziet hij er ook nog eens leuk uit.