Leolux bankIndien jij op zoek bent naar design meubels zoals Montis, Leolux, Flexform, Pode of Harvink, dan heb ik de perfecte site voor jou gevonden. Zelf ben ik hier toevallig op uitgekomen omdat ik op zoek was naar een salontafel. Ik wilde dan ook iets anders dan normaal dus was ik hier ook best lang naar op zoek. Zo was ik ook al meerdere woonboulevards afgegaan, echter steeds zonder succes. Vandaar dat ik dus intensiever online ben gaan kijken en toen kwam ik dus per toeval terecht op designmeubels.nl. Omdat mi niet alleen hun assortiment zo goed bevallen maar ook nog eens hun service, moest ik deze naam wel met jullie delen. Van der Donk heeft dan ook opvallende merken in hun assortiment, indien je hier natuurlijk naar op zoek bent.

Om één merk uit te lichten

van der donkOm jullie eens een beschrijving te geven van de merken die zij hanteren in hun assortiment, zal ik jullie meer vertellen over het merk Leolux. Dit merk wordt al zo’n 75 jaar verkocht op Nederlandse bodem. Dit toonaangevende merk combineert kwaliteit en comfort. Twee kenmerken die ik persoonlijk erg belangrijk vindt. Doordat de meubels van dit merk vrijwel uitsluitend op maat gemaakt worden, ben je altijd verzekerd van iets unieks.

Wat zijn de kernwaarden

porro meubelsPersoonlijk vindt ik de authenticiteit het meest belangrijke kernwaarde van dit merk. Natuurlijk biedt het een goede zitcomfort. Zo heb ik meerdere banken uitgeprobeerd bij van der Donk, deze zaten allemaal zeer lekker. Ik zag dan ook bij hun dat je kan kiezen het verschillende materialen, zo kun je zelf jouw eigen interieur samenstellen.