Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden zijn op het gebied van foto behang. Foto behangInmiddels weet ik wel beter en heb dan ook verschillende muren in mijn woning bekleed met een fraaie afbeelding. Het behang heb ik laten maken door FotoMuur.com en daar ben ik bijzonder tevreden over. Voor één muur in het algemeen daar ben ik zeer trots op. De foto die hier op de muur zit heb ik zelf ooit eens gemaakt. Het was aan het strand van Texel en daar fotografeerde ik de ondergaande zon. Op het moment dat ik deze afbeelding maakte, wist ik niet dat deze jaren later aan mijn muur zal hangen.

Volgens de uitleg hoe je een eigen foto op behang kan bestellen, ben ik aan de slag gegaan. Eigenlijk was dit erg makkelijk, want op de website kan je precies zien hoe je dit allemaal moet doen. Stap voor stap geef jij de opdracht om een mooi behang te laten maken.

Een zeer mooie foto, in de vorm van foto behang, op de muur geplakt

Foto behangDe foto die ik ooit van de ondergaande zon heb gemaakt was al heel erg mooi. Maar heet resultaat nu aan de muur van mijn slaapkamer is nog veel mooier. Nu heb ik het idee dat ik aan het strand sta en weer kan genieten van de ondergaand zon. De kwaliteit hiervan is zo mooi, dat je echt even moet kijken of het niet echt is.

Inmiddels heb ik een andere bestelling de deur uit gedaan. Deze keer heb ik ervoor gekozen om een mooie afbeelding uit het enorme assortiment te gaan kiezen. Een mooie afbeelding van een bos. Deze wilde ik naast mijn eettafel in de woonkamer gaan plakken. Het lijkt dan net dat je in een bos zit te eten. Zeer mooi en erg apart allemaal.