polyester_paraplu_190t_blauwEen stormparaplu als relatiegeschenk

Met een stormparaplu kun je echt aankomen dit bedacht ik mij toen ik eigenlijk per toeval op deze site kwam. Eigenlijk was ik gewoon voor privé opzoek naar een goede paraplu omdat de gene die ik had echt aan alle kanten stuk was en deze thuis hoorde in de prullenbak. Ik ben dus eens online opzoek gegaan omdat ik hiervoor niet perse de stad in wilde gaan want ik ben al druk zat. En dus ben ik lekker even met een kop thee achter internet gaan zitten en zocht op stormparaplu. Toen kwam ik op deze site en bedacht mij hier dat dit absoluut iets is voor de zaak van mijn man om een stormparaplu als relatiegeschenk weg te kunnen geven. En zo ben ik eens gaan kijken wat de mogelijkheden zijn en wat de mijn man van dit idee vind. En zo bedacht mijn man dat dit erg goede reclame voor zijn bedrijf zou kunnen zijn als mensen overal waar zij naar toe gaan een stormparaplu van zijn bedrijf zullen hebben. En zo ben ik gaan bestellen, en had ik voor de zaak van mijn man het leukste relatiegeschenk gevonden en ik had ook meteen een vervanging voor mij oude paraplu. En had ik twee vliegen in één klap. Deze stormparaplu is echt stevig en ik weet nu al dat ik hier langer mee zal gaan doen dat welke paraplu ik ooit hiervoor heb gehad. Want met een windsnelheid tot 80 km per uur waar deze paraplu op is getest kan ik dit wel zeggen nu!