E-sigaretToen ik de tip kreeg van een familielid om gebruik te gaan maken van een E-sigaret heb ik daar de eerste tijd niets mee gedaan. Al ongeveer 5 jaar rook ik en daar zijn mijn naasten niet zo blij mee. Nu wilde ik zelf wel stoppen, maar vind ik dat gewoon ongelofelijk lastig. Mijn partner en beste vrienden doen het ook, dus dat maakt het niet makkelijker. Daardoor is het heel erg moeilijk om niet in de verleiding ervan te komen en is het mij ook nog gelukt om er helemaal vanaf te komen. Naar mijn idee is het zowel een mentaal als fysiek probleem. In mijn hoofd zit het wel goed, maar mijn lichaam wil niet echt meewerken.

Toch overstag gegaan

E-sigaretUiteindelijk heb ik mijn koppigheid toen toch maar aan de kant gezet en ben ik op zoek gegaan naar een E-sigaret. Daarbij kwam ik al snel uit in een webshop met een enorm assortiment. Daar zag ik heel veel verschillende dingen en had ik eigenlijk geen idee voor mij het beste zou zijn. Daarom heb ik toen contact met een medewerker opgenomen. Hij hielp mij ongelofelijk vriendelijk en gaf mij toen ook goed advies. De bestelling die ik toen had geplaatst, kreeg ik al na een dag in huis. Hier heb ik dus helemaal niet lang op hoeven te wachten. Inmiddels is dat twee weken geleden en heb ik nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Ik ben nu druk bezig met het afbouwen en dat gaat tot nu toe erg goed.