De ideale combinatie die er te maken valt met de Gabor schoenen

nelson-logo-65
Waar ik van houd bij Nelson is het kleinschalige karakter van de winkels zelf, maar het uitgebreide assortiment op de webshop. Ik laat me graag helpen in de winkels maar ik betrap me er ook wel eens op op het web te gaan kijken voor het gehele aanbod dat ze hebben. Hier in de stad zit er een Nelson winkel en hoewel die veel hebben, zie ik soms iets op de website dat me nóg meer aanspreekt dan wat ik in de winkels van Nelson kan vinden. Zo overkwam me dat laatst met de Gabor schoenen uit de online collectie. Ik ben gek op dit merk en de Gabor schoenen zitten me bovendien ook altijd als gegoten. Wel zo prettig natuurlijk, als het er niet alleen goed uitziet maar het ook nog eens goed draagbaar is, je je comfortabel kunt voortbewegen. Daarbij moet gezegd worden dat je de Gabor schoenen bij elke gelegenheid wel aan kunt, ik vind het ideaal voor mijn werk op een kantoor bijvoorbeeld maar ook om onder een leuk rokje te dragen bij het uitgaan. Voor mij het soort ideale schoenen dus om de activiteiten van overdag te combineren met die van ‘s avonds. Ik kan het je van harte aanbevelen de website van Nelson er eens op na te slaan, want de Gabor schoenen zijn niet de enige kwaliteitsschoenen die je er kunt vinden, je hebt er voor iedere smaak wat wils.