interieur 1 Hallo lezers, vandaag heb ik een stukje dat gaat over de tijd van het jaar waar we allemaal op wachten namelijk vakantie! Ik ben laatst achter een hele fijne Checklist vakantie waar ik niet meer zonder kan. Dit is een lijst waar je kan invullen wat je allemaal wilt mee nemen op vakantie. Door dit te doen heb je een goed overzicht en kan je aanvinken wat je hebt ingepakt en wat nog niet. Hierdoor verklein je de grote kans om iets te vergeten heel erg. Want wie wilt dat nou dat je op vakantie bent in een ver land en dat je je bril bijvoorbeeld bent vergeten.

Een vriend van mij wees me op de website.

Een van mijn betere vrienden kwam toevallig voor dat ik op vakantie ging bij mij langs. Hij vertelde mij over een website die hij was tegengekomen een aantal jaar geleden en dat ik die zeker moest gaan gebruiken. Het ging over de website van Checklist vakantie. Hij wist namelijk dat ik op vakantie ging en wilde daarom dit als tip mee geven. Aangezien er veel was waar ik rekening mee moest houden door de lange tijd die ik in het buitenland zou doorbrengen besloot ik de website te gebruiken.leren-jassen-heren

Zeer tevreden.

Eenmaal op vakantie ben ik er achter gekomen dat ik dit jaar alles gewoon mee had. Dit was allemaal te danken aan de lijst die ik vooraf heb gemaakt via de website. Tegenwoordig kan ik niet meer zonder, ik raad je dit erg aan om te gebruiken voor een vakantie!