Heb je al eens aan bloemen bezorgen gedacht? Dit vertelde mijn moeder toen ik haar vertelde dat ik niet op het jubileum van een tante van mij kon komen en ik toch iets wilde verzinnen om mijn tante te verrassen. Zij is namelijk niet alleen een  tante voor mij, maar ook mijn vriendin en daarom vond ik het erg jammer dat ik op het moment van haar jubileum niet bij haar kon zijn omdat ik voor mijn werk in het buitenland zat. Gelukkig begreep mijn tante dit en wij hebben afgesproken dat ik direct bij haar langs zou komen voor een kop koffie als ik terug zou zijn van mijn zakenreis. 

Bloemen Bezorgen

Netjes op tijd werd de bestelling geleverd

Toch heb ik mijn tante weten te verrassen door bloemen bij haar thuis te laten bezorgen. Het is inmiddels vier weken geleden dat dit is gebeurd en ik hoor nog steeds het verhaal over hoe lang het boeket zo mooi in een vaas heeft gestaan voor het raam. Dit betekent natuurlijk dat je bij boeketcadeau.nl een erg goede kwaliteit kunt verwachten. Gelukkig heeft mijn tante een erg leuke dag gehad tijdens haar feest en het boeket dat mooi op tijd binnen was, zorgde er dus voor dat ik er toch een beetje bij was. Omdat ik een zeer tevreden klant ben van Boektbureau.nl, ben ik op het idee gekomen om deze aanrader achter te laten op dit blog. Ik nodig je daarom uit om zelf eens een kijkje te nemen op de website zodat je zelf kunt zien waarom ik een tevreden klant ben. 

Bloemen Bezorgen