Dag lezers, mijn naam is Sophie en ik doe er alles aan om mijn lezers op de hoogte te houden van mijn leven. Hierdoor kan ik jullie veel leuke tips meegeven en dat is vandaag weer het geval. Ik ga het vandaag namelijk hebben over de EA sigaret. Dit is de beste e-sigaret van het moment en ik gebruik deze zelf al een tijdje. Ik heb zelf al diverse e-sigaretten uitgeprobeerd en inmiddels ben ik er achtergekomen dat dit simpelweg gewoon de  beste is. Deze sigaret is erg gebruiksvriendelijk en hij laad ook erg snel op. Ik heb zelf erg lang gewone sigaretten gerookt en dankzij een goede vriendin ben ik overgestapt op de . Toen ik hieraan begon deed ik dit vooral omdat het gezonder is en je kleren er niet van gaan stinken. Later kwam ik er pas achter dat dit veel lekkerder dan een normale sigaret is. Op dat moment wilde ik natuurlijk wel de beste elektrische sigaret hebben en daarom ben ik toen het internet opgegaan. Op het internet kwam ik de EA sigaret tegen en deze heb ik toen meteen besteld.

De perfecte aankoop!

Sinds ik deze sigaret rook merk ik dat mijn kleren niet meer stinken en buiten dat merk ik ook dat ik minder rook. Dit is voor mij de eerste grote stap
naar het stoppen met roken en daar ben ik erg blij mee.